O nas

Naše vodilo je - dizajn združen s funkcionalnostjo

naša ekipa spoznajte nas

Združuje nas strast do oblikovanja in digitalnega marketinga. Spoznajte člane naše ekipe bližje z branjem spodnjega opisa.

Da se spoznamo še v živo pa nas lahko kontaktirate: 

Yuliya

Ustanoviteljica in vodja projektov
Yuliya Lakutkina je magister ekonomskih in poslovnih ved. Kar nekaj časa je bila zaposlena kot vodja marketinga v tujem podjetju, pri čemer je večino svojega prostega časa porabila za izobraževanje na področju marketinga. Sčasoma je strast in ambicija vodila v ustanovitev lastnega podjetja, kjer lahko svoje znanje deli z drugimi..

Sonja

Grafična oblikovalka
Sonja Pirc je diplomirala na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, smer Medijske komunikacije. Svoje znanje in energijo je usmerila v področje grafičnega oblikovanja, na področju katerega se neprestano aktivno izobražuje. Kot grafična oblikovalka je že prej sodelovala s številnimi kulturnimi in mladinskimi organizacijami.

Tea

Oblikovalka in upravljavka socialnih omrežij
Tea Markotić je magister ekonomskih in poslovnih ved. V času svoje kariere se je morala veliko posluževati dela s socialnimi omrežji, kjer je izpilila svoje spretnosti do strokovnega nivoja. Obenem je zaključila številne tečaje in izobraževanja za oblikovanje in upravljanje s socialnimi mediji.
93%
Oblikovanje
97%
SEO Storitve
90%
Postavitev spletnih mest
89%
Brand Marketing

IZJAVE STRANK

***

Erika

***

robert

***

Jan

Pripravljeni smo, da začnemo z vašim projektom